• Novinky

            • PF 2023

              Prajeme Vám všetkým pokojný adventný čas, príjemné prežitie vianočných sviatkov a šťastný a úspešný rok 2023!

            • BETLEHEMSKÉ SVETLO

              Betlehemské svetlo sa odpaľuje z plamienka horiaceho v Bazilike Narodenia Pána v Betleheme, odkiaľ osobným odovzdávaním zo sviečky na sviečku putuje medzi miliónmi ľudí. Napĺňa tak svoje poslanie byť symbolom jednoty, nádeje, lásky a radostnej predzvesti Vianoc. Vianoce sa u skautov jednoznačne spájajú aj s tradíciou roznášania Svetla z Betlehemu.

              Aj naša škola sa pripojí k tejto predvianočnej tradícii. Každý žiak bude mať preto zajtra (utorok) po vyučovaní možnosť odpáliť si z plamienka Betlehemského svetla na svoju sviečku v kahančeku v priestoroch vrátnice školy po 5., 6. a 7. vyučovacej hodine.

              Z bezpečnostných dôvodov, prosíme, všetkých o dodržanie pravidiel zaobchádzania s otvoreným ohňom.

            • E-KNIHA O ŠTÚDIU A AKTUÁLNOM TRHU PRÁCE

              Dňa 27. októbra 2022 sa na pôde školy uskutočnila online konferencia o budúcnosti trhu práce a trendoch vo vybraných odboroch s názvom READYCON Slovensko 2022. Jej cieľom bolo poskytnúť stredoškolákom prehľad v aktuálnych trendoch a možných scenároch budúcnosti, aby vedeli robiť lepšie rozhodnutia a vedeli tiež v budúcnosti podnikať kroky, ktoré im pomôžu s uplatňovaním sa v rýchlo sa meniacom pracovnom prostredí. 

              Organizačnému tímu sa z jeho obsahu podarilo vyhotoviť e-knihu (.pdf na stiahnutie), v ktorej môžete nájsť prehľadne zhrnuté: 

              • užitočné informácie o osobnom rozvoji a mäkkých zručnostiach,
              • trendy na trhu práce a v jednotlivých odboroch (Elektrotechnika/ Strojárstvo/ Informačné technológie/ Stavebníctvo/ Obchod a služby/ Financie/ Zdravotníctvo), 
              • rôzne príležitosti od partnerských organizácií READYCON

              Brožúry na stiahnutie.

            • KOĽKO LÁSKY SA ZMESTÍ DO KRABICE OD TOPÁNOK

              Veľké ĎAKUJEM všetkým, ktorí sa zapojili do zbierky "Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok".

              Aj tento rok bola zbierka mimoriadne úspešná a pevne verím, že poteší mnohé babičky a tiež deduškov v domovoch dôchodcov.

            • DOD 06.12.2022

              Dňa 06.12.2022 sa na našom gymnáziu okrem mikulášskeho večierka spojeného s charitatívnymi aktivitami uskutočnil aj prvý deň otvorených dverí pre záujemcov o štúdium a širokú verejnosť.

            • ONLINE FOTOSLUŽBA

              Milí žiaci!

              Dávame Vám do povedomia bezplatnú službu online generátora fotografií, ktorú môžete využívať všetci. Vďaka tejto službe si môžete fotografiu na študentský preukaz vyhotoviť samostatne, jednoducho, doma a bez akýchkoľvek dodatočných nákladov.